Curs de engleza prin corespondenta

Bine v-am gasit!

Cursurile de engleza prin corespondenta sunt concepute cu scopul de a veni in ajutorul celor care nu au timp sa urmeze un program fix de meditatii / cursuri si au un nivel basic de cunostinte.

Eu sunt Stefania si am la activ peste 23 000 de ore  de predare  a limbii engleze atat copiilor cat si adultilor.

In 2009 cand am descoperit ca pot transforma un hobby intr-o pasiune am cautat sa ma acomodez in functie de fiecare cursant si am ajutat la:

-pregatirea pentru examenele de limba(A1,A2,B1,B2,C1,C2)

-pregatirea pentru examenele de engleza care sunt in ciclul primar,gimnazial si liceal.

-pregatirea pentru obtinerea unui anumit job.

Inca din copilarie am simtit cat conteaza sa ai un sprijin in aprofundarea unei limbi straine si consider ca fiecare copil si adult merita  sa aiba acces si sprijin in invatarea limbilor straine de circulatie internationala.

In acest sens am venit intotdeauna in ajutorul oamenilor cu abonamente si preturi cat mai accesibile astfel incat sa stimulez cat mai multi.

Isaac Asimov spunea asa:’’ Auto-educatia este, dupa parerea mea ferma, singurul tip de educatie care exista.

Aceste cursuri sunt special pentru oamenii care se autoeduca,cei care doresc in permanenta sa fie mai buni,cei care au program organizat,vointa si multa determinare.

Cum functioneaza cursurile prin corespondenta?

1.Inscriere(nume,prenume,nr de telefon,adresa de email,tip de curs dorit:engleza -nivel intermediar,engleza-nivel avansat ,engleza pentru afaceri ,engleza pentru copii)

2.Dupa inscriere urmeaza sa fiti contactati pentru o evaluare astfel incat sa beneficiati de lectii personalizate in functie de nivel si cerinte.

3.In urma evaluarii urmeaza sa primiti saptamanal un numar de cursuri care variaza de la unul pana la maxim in functie de cate doriti.

4.Costul unui curs este de 25 lei si evaluarea initiala fizica sau online este de 40 lei.(detalii suplimentare primiti pe email).

V-am lasat  o lectie demonstrativa pentru a vedea structura unui curs  prin corespondenta.

Inscrie-te Acum

Astept cu entuziasm sa cunosc cat mai multi oameni ambitiosi si simpatici!

Cu deosebita stima,

Trainer Stefania Patrascu