Articole de dezvoltare personala

Sase puncte cheie pentru atragerea prosperitatii folosind puterea interioara

Este adevărat ca pe lume nu exista doar o singura metoda pentru a obtine ceva.

Unii oameni capata mașini noi castigandu-le,altii făcând eforturi sa le plătească,altii platind bucuros pentru ele,iar alții prin alte mijloace.

Printre metodele pe care le puteți folosi va recomand și aceste puncte cheie:

1.SUNTETI CU TOTUL RESPONSABIL PENTRU EXPERIENTELE PRIN CARE TRECETI PRIN VIATA.

Asta nu înseamnă ca le-ați provocat chiar dumneavoastră.Dar la un anumit nivel le-ați atras.Sunteti responsabili pentru ele.Lucrul acesta nu este nici bun,nici rău.Utilizati pur și simplu experientele pentru a învața mai multe despre dumneavoastră.

2.ABSORBITI CONVINGERILE PERSONALE CHIAR DIN CULTURA CAREIA II APARTINETI.

Dacă urmăriți filme pline de violența,cititi ziarele sau ascultați știrile,va alimentati mintea cu vibratiile care vor atrage și mai multe evenimente de genul celor pe care le-ați absorbit ca un burete.Maica Teresa spunea ca nu va participa niciodată la o manifestatie împotriva războiului.

De ce?Pentru ca aceasta conține chiar acea energie care creeaza și mai multe stari conflictuale.Urmariti cu atenție ceea ce absorbiti.Alegeti ceea ce vreți sa atrageti.

3.NU SUNTETI  STAPANUL PAMANTULUI DAR AVETI MAI MULTA PUTERE DECAT V-ATI DAT SEAMA VREODATA.

Puteți muta muntii din loc cu gândurile și acțiunile corecte.Pastrati un echilibru în viața dumneavoastră intre ego și spirit,incercand întotdeauna sa determinati ego-ul să se supuna spiritului.

4.VA PUTETI MODIFICA GANDURILE.

Lucrul acesta este deseori greu de crezut,deoarece la majoritatea oamenilor el nu se întâmpla în mod firesc.Dar ceea ce gândiți este în mare parte  urmarea unor obiceiuri.Incepeti sa observati ce va trece prin minte.Daca nu va place modificati-va gandurile in mod constient.Alegeti-va alte ganduri.

5.PUTETI REALIZA IMPOSIBILUL.

Ceea ce considerati in mod obisnuiti restrictii impuse de timpul si spatiul in care traim in prezent nu reprezinta decat limitele intelegerii noastre actuale.Nimeni nu stie ce este imposibil.Daca aveti inclinatia sa incercati ceva nou si diferit, atunci faceti-o .Treceti la actiune,realizati ce v-ati propus!

S-ar putea sa creati o cale pana acum neabordata de nimeni.Indrazniti ceva meritoriu.

6.ORICE  IMAGINE PROIECTATA MENTAL LA CARE ADAUGATI TRAIRE EMOTIONALA SE VA MATERIALIZA.

Daca va temeti de ceva nou sau,din contra,daca un lucru va place foarte mult ii adaugati energie.Orice element,persoana,eveniment de care va temeti sau pe care le iubiti vor avea tendinta sa fie atrase in viata dumneavoastra.

Alegeti-va pasiunile cu chibzuinta.

Frances Larimer Warner spunea in cartea sa intitulata ‚’’Our invisible supply’’ urmatoarele:

’’Daca plantam in pamant o samanta stim ca soarele va straluci si ploaia o va uda si lasam in seama Legilor Naturii sa obtina rezultatele.Ei bine,dorinta la care va ganditi este samanta,imaginea inchipuita din cand in cand este soarele,iar asteptarea permanenta dara fara sa fie insotita de nelisnite reprezinta ploaia si ingrijirea necesara pentru a obtine rezultatele absolut sigure.’’

 

Autor:Joe Vitale

Sursa poza:internet

Lasă un răspuns