Articole de dezvoltare personala

Despre Access Consciousness&cateva instrumente utile

Totul în viața vine la mine cu ușurință, bucurie și glorie .”

Access Consciousness® cuprinde un set de instrumente simple (inclusiv prelucrarea verbală și munca practică a energiei) concepute pentru a crește conștiința și pentru a le permite oamenilor să știe că știu. Din punctul de vedere al Access, conștiința include totul și nu judecă nimic. Prin conștientizarea și eliberarea judecăților noastre despre noi înșine suntem capabili să creăm tot ceea ce ne dorim.

Obiectivul  este să vă ajute să ajungeți în  punctul în care sunteți prezenți cu voi înșivă și suficient de conștienți pentru a crea schimbări în voi.

Access oferă instrumente și procese care fac posibilă schimbarea a tot ceea ce nu funcționează în viața ta. Odată ce veți deveni mai conștienți, vă va fi mai ușor să prosperați în fața schimbărilor care au loc peste tot pe planetă chiar acum.

Se bazează pe ideea ca nu greșești,ca știi și conștiința poate schimba orice.Iti ofera cai de a deveni total conștient și de a începe sa functionezi ca fiinta constienta care ești cu adevărat.Iti da acces la posibilități care exista când nu te mai blochezi singur și nu mai crezi ca ești blocat.Daca ai avea la dispoziție alegerea totala,ce ai crea?

Dacă scopul tău în viața ar fi sa te distrezi,ce ai schimba?

Dacă ți-ai sărbători viața azi,ce ai alege?

Ce altceva e posibil și n-ai luat niciodată pana acum în considerare?

În continuare ,iata trei instrumente utile propuse de Dr.Dain Heer unul din co-creatorii Access Consciousness .

1.Jurnal de magie

Ce s-ar întâmpla dacă ai recunoaște fiecare moment în care ești ca unul magic?In loc să spui ca a fost o coincidenta,noroc chior sau bafta?Sa recunoști REALMENTE.Fata de tine și fata de UNIVERS ca fiecare moment este unul magic.

Ești dispus sa începi un ‘’jurnal al magicului eu? ‘’

Poate fi o agenda foarte scumpa,frumoasa,legata manual,o ciorna nasoală ,o pagina de NOTES în telefonul tău,nu contează!

Ceea ce contează este ca timp de o săptămâna,o luna,un an sau tot restul vieții tale vei scrie fiecare clipa de magie care își găsește drumul în viața ta.

Și,dupa ce ai recunoscut ca a fost magic,spui MULTUMESC și pui întrebările:’’Ce ar fi necesar pentru ca mai mult din asta sa apara în viața mea?’’ și ‘’ Cum se poate și mai bine de atât?’’.

Când recunoaștem și suntem recunoscatori pentru lucrurile din viața noastră,ii transmitem Universului ca vrem și mai mult din asta.Ii dam energie.Colaboram cu ingerasii dolofani.  🙂

(Apropo,ei sunt foarte fericiți pentru asta.)

2.Universul te sustine

Ai vrea sa începi fiecare dimineața cu întrebarea :’’Cine sunt eu azi,ce aventuri mărețe și glorioase sunt pe cale sa PRIMESC azi?

Ce ar fi necesar ca sa ai tot ce îți dorești în viața?

Nu cauta un răspuns ,doar primește energia acestui lucru!Acum,intreaba-te dacă ești dispus sa primești fără sa îți creezi preconceptii despre ce ar trebui sa primești ca sa ai ceea ce îți dorești!

Ești dispus sa primești fără proiectii,asteptari,separari,concluzii,judecati,respingeri sau răspunsuri despre ce ar trebui să fie sau cum ar trebui sa arate?

Ce ai schimba dacă ai ști ca ai Universul de partea ta?

Pentru ca este.Universul e total de partea ta.(Chiar dacă a fost adânc ascuns într-un coridor nesfârșit de-al tău,obscur,nevizitat și slab mobilat)

Vrei sa începi sa primești acum energia acelei CUNOASTERI?

Universul îți tine spatele.Doreste să-ți ofere.Da,tie!

3.O noua paradigma pentru schimbare

Iată un ghid rapid cu 5 PASI PENTRU A SCHIMBA ORICE IN VATA TA!De exemplu,o relație!Poate fi cu oricine-cu iubitul,seful,partenerul..Universul.

În primul rând,fa o cerere.

De felul’’Hei,asta se va schimba și va apărea altceva!’’.

Ai observat vreodată ca atunci când ești într-o relație și știi ca trebuie să se schimbe,dar nu ești dispus sa ceri să se schimbe,dar știi ca trebuie ,ajungi într-un final în punctul în care zici:’’Gata cu stiutul ca trebuie,asta se va schimba ,nu-mi pasa dacă mor din asta,nu-mi pasa dacă celălalt moare,nu contează,nu-mi pasa dacă se sfârșește lumea,asta se va schimba acum!’’.

Îți amintești cât de repede se schimba!ASTA INSEAMNA O CERERE.

APOI,PUNE O INTREBARE!

Fiecare întrebare pe care o pui deschide o posibilitate complet diferita și un nou potențial.

Faci aceasta cerere și apoi întrebi :’’Hei,ce e necesar ca acest lucru sa apara într-un mod total diferit?’’Dintr-o data se deschide o noua ușa pe care nu ai văzut-o înainte și exista o mulțime de cai pe care o poți lua.

Nu le-ai putut vedea pana când nu ai formulat cererea și nu ai pus întrebarea.

În al treilea rând,flutura bagheta magică!

Cere sa distrugi,sa de-creezi și sa dai drumul la tot ce ai creat sau ai luat de bun,care împiedica asta sa apara,cat de curând se poate.

Apoi ALEGE SI ACTIONEAZA!

Alegerea ta determina ce posibilități vor apărea.

Cu alte cuvinte,ai cererea,intrebarea,eliberarea limitarilor -si alegerea e cea care chiar creeaza un potențial diferit pentru viitor.

Trebuie sa alegi și sa actionezi!

Aceasta este o realitate în care acțiunea e adesea necesara pentru a crea lucruri.

Cu alte cuvinte,nu poți doar sa aștepți pur și simplu ca schimbarea să se petreaca.Ni s-a băgat pe gât o mare nedreptate din partea oamenilor care cred ca e suficient sa ceri pentru a primi.In aceasta realitate,inca trebuie sa actionezi!Te rog,nu limita ce poate apărea pentru tine prin refuzul de a acționa când este necesar!Sa ceri e un pas foarte important în proces,dar nu este sfârșitul.

Dacă vrei sa știi ce acțiuni să faci,doar întreabă în fiecare zi:’’ Ce pot face azi pentru a-i permite acestui lucru sa apara cât mai repede?’’

Una dintre cele mai mari capacitati pe care le ai ca fiinta este capacitatea de a alege.Ceea ce ne place multora e sa avem o alegere care ne va guverna tot restul vieții.Credem ca ar trebui sa alegem doar ce e bine(corect) și nu ce e rau(gresit).Dar asta implica multă prejudecata de sine.

Și dacă n-ar fi nici o judecată de felul :’’O,asta este un lucru bun’’ sau ‘’ O,asta e un lucru rău?

Dacă ar fi doar:’’ Uau,am făcut acea alegere’’ și,daca iese bine,aleg mai mult din asta.Daca nu iese bine,cum ar fi sa poți alege din nou?

Acesta este un alt aspect al magiei tale,mereu poți alege din nou.

Acum.

Începe sa ceri schimbare,pune întrebări,fii dispus sa le dai drumul limitarilor tale,ALEGE ceva diferit și apoi ACTIONEAZA.

În final-primeste totul!

Pentru ca asta sa meargă,sa se schimbe,trebuie sa fii dispus sa primești tot ce apare,fara nici o judecată sau excludere.Ai încredere în Univers!

Te rog sa știi ca nu tu controlezi momentul când ceva apare sau felul în care arata!Universul o poate face!Universul e conștient de posibilitățile infinite care merg dincolo de orice fantezie ai avea sau cum ți s-ar parea ție.-relatia perfectă ,de exemplu.

Pentru ca nu ești singur în lume,Universul trebuie sa re-aranjeze universurile multor oameni ca sa creeze o schimbare majora în lume.Poti sa o ceri azi și sa o primești peste 10 ani sau 10 secunde de acum.Deci,daca nu se prezinta mâine,nu ai greșit!

Se va întâmpla,ai început!Chiar acum..citind asta..

Și te rog sa știi..probabil ca va arata complet diferit fata de ce ți-ai imaginat vreodată.

Sa va fie cu folos!

‘’Poti spune ca sunt în visator,dar nu sunt singurul.Sper ca într-o zi sa ni te-alaturi(..) și lumea va fi una.’’

John Lennon

 

 

Sursa foto:

www.accessconsciousness.com

Lasă un răspuns