Articole de dezvoltare personala

Cresterea vibratiei casei

1.Ai grija de obiectele din casa ta indiferent daca sunt noi sau vechi fiindca asa cum ai grija de obiecte,ai grija si de oamenii din viata ta.

PASTREAZA ORDINEA SI ARUNCA  TOT CE NU FOLOSESTI

2.Fii recunoscatoare pentru lucrurile care la un moment dat,ti-au fost utile si ofera altora ce nu iti mai este cu folos  ca sa faci loc altor noi in viata ta.

3.Incepe ziua mai devreme si in tacere in timp ce lumea doarme fiindca in timp se creeaza un loc de liniste in sufletul si mintea ta si poti sa te bucuri de practici feminine dezvoltand astfel o dispozitie pozitiva pe care sa o ai intreaga zi.

Cand faci curat,concentreaza-te doar pe ceea ce faci si nu lasa ca gandurile sa rataceasca.

4.In fiecare dimineata deschide ferestrele si permite aerului sa circule ca energia negativa sa iasa din casa ta si sa intre energia pozitiva.

5.Purifica spatiile fiindca fumul creat de lumanari,tamaie,betisoare si conuri parfumate ridica vibratia casei.Focul prin definitie este purificator ,el arde si curata.Atunci cand combini intentia ta cu focul se potenteaza energia benefica ce se traduce in material prin calm,bucurie,relaxare si miros placut.

6.Decoreaza si transforma spatiul in care traiesti intr-o extensie a ta,a cine esti,ce iti place si cum te exprimi liber.

7.Mediteaza

Meditatia incarca spatiul energetic pentru ca in momentul in care tu accesezi vibratiile inalte acestea se raspandesc si in exterior

8.Umple casa cu plante  fiindca  sunt tot felul de plante incarcate vibrational de secole cu energia sanatatii,a banilor si a iubirii.

9.Asculta muzica fiindca in general poate ridica vibratia casei.

Muzica clasica,mantre tibetane,muzica 8D,muzica relaxanta cu sunete din natura,muzica 432 Hz ,meditatii vindecatoare ,528 Hz ,muzica sufletului 585 Hz .

Vibratia muzicii te conecteaza cu fiinta ta.

Lasă un răspuns