Consiliere pentru dezvoltare personala

“Oamenii ar face orice, indiferent cat de absurd ar fi, ca sa-si evite propriile suflete.”Jung

Consilierea este adesea prima și  una dintre cele mai bune arme pe care le avem împotriva unei serii întregi de probleme psihologice, cum ar fi depresia, durerea și anxietatea. Ați putea face totul bine, ducând o viață model, făcând exerciții și obținând toți nutrienții de care aveți nevoie în dieta dvs., dar nimic nu poate înlocui bine beneficiile pe care le obțineți din interacțiunea umană reală – este o sursă de sprijin cu adevărat unică.

Adesea, oamenii găsesc mângâiere în a vorbi cu prietenii sau familia, dar pentru mulți oameni, acest lucru poate fi de fapt o barieră pentru a discuta în mod deschis și sincer problemele lor. Mulți oameni se simt mai confortabil vorbind cu un profesionist instruit care poate oferi  servicii de consiliere.

Consilierul pentru dezvoltare personala va facilita accesul la aceasta experienta interesanta si necesara. El este specialistul care lucreaza cu persoane sanatoase din punct de vedere psihic, care isi propun sa abordeze altfel diversele stari sau situatii cu care se confrunta in evolutia privata, sociala si profesionala.

Desi faciliteaza anumite decizii nu ofera sfaturi, solutii, optiuni, judecati de valoare, ghidari sau orice alta forma de manipulare care ar anihila puterea personala. Deschide un spatiu emotional si fizic in care persoana se descopera pe sine insusi, intelege ce anume se petrece cu el, stabileste ce isi doreste si cum anume poate ajunge acolo, fara ca acest proces personal sa fie influentat de catre consilier.

In cadrul sesiunilor de consiliere pentru dezvoltare personala  descoperim cine suntem cu adevarat si care sunt propriile noastre resurse pentru a ajunge acolo unde ne dorim si putem sa ajungem.

Sesiunile de consiliere pentru dezvoltare personala sunt eficiente:

– in plan personal:

– in plan profesional:

Pentru programare la sedinte de consiliere puteti suna la nr de telefon 0725090283 de luni pana sambata in intervalul orar 9-19.

Lasă un răspuns