Cursuri de engleza

Bine v-am regasit!

În lunile august și septembrie va invit la o sedinta demonstrativa pentru a vedea metoda mea de predare,materialele folosite și pentru a va evalua nivelul de cunoștințe.
Cursurile pentru copii și adulti se pot tine individual și se achita sub forma de abonament(160 lei/lunar individual sau 100 lei în grup de maxim 5 persoane)
Frecventa este de o data/saptamana ,la cerere se pot face mai multe sedinte pe saptamana de luni-sambata pe toata durata anului.
Puteți veni la sediul unde țin cursurile dar ma pot deplasa și personal unde este cazul .
Pentru inscriere puteti suna de luni-vineri in intervalul orar 9-18 la nr de telefon 0725090283 sau puteti lasa un mesaj cu numele si nr dumneavoastra de telefon pe aceasta pagina ca sa puteti fi sunati.
La copii imbin fisele cu materiale audio și video plus flashcards,carti cu ilustratii și puteți opta pentru unul din urmatoarele cursuri:
English is fun(5-6 ani)
Starters(7-8 ani)
Flyers(9-10 ani)
Ket(11-12 ani)
Pet(13-14 ani)
Fce(15-18 ani)

La adulti puteți opta pentru cursul A1,A2 dacă sunteți incepatori,cursul B1,B2 dacă aveți deja o baza de cunoștințe , pentru clubul de conversație dacă doriți doar sa va imbogatiti vocabularul .
În cazul în care iti doresti sa te pregatesti pentru un examen , o certificare internationala, daca lucrezi intr-un domeniu unde trebuie sa comunici in limba engleza cu colegii, superiorii sau partenerii de business straini, daca doresti un job in strainatate puteți opta pentru cursuri personalizate.
Abordarea mea in predare este una creativa, de tip non-formal, in care imbin cunostintele de predare a unei limbi straine cu cele din domeniul psihologiei și consilierii pentru a-mi ajuta cursantii sa retina mai usor cunostintele noi de limba engleza.

Alte informații,testimoniale ale clientilor,poze de la diverse cursuri puteți vedea și pe următoarea pagina de facebook
Cursuri &ateliere pentru dezvoltare personala by Stefania Patrascu
Orele se vor tine in sector 3,zona Titan(adresa completa va fi comunicata celor inscrisi)
Iata cateva din avantajele cunoasterii unei limbi straine de circulatie internationala:
Limba engleza iti antreneaza mintea
Invatarea oricarei limbi iti mentine mintea activa. Creierul isi schimba activitatea electrica si dimensiunea cand inveti o limba noua. Exista avantaje pentru invatarea unei limbi noi, indiferent de varsta la care incepi.
Poti avea venituri mai mari
Intreaga lume nu are o limba globala, dar engleza este optiunea implicita pentru nenumarate forme de comunicare de pe glob. Acesta este motivul pentru care limba engleza iti imbunatateste semnificativ potentialul de angajare. Nu numai ca arata atractiv in CV-ul tau, dar s-a si dovedit prin statistici ca limba engleza, chiar si la nivel mediu, iti creste potentialul de angajare.
Poti avea vacante mai placute

Daca te gandesti ca limba engleza iti este utila doar atunci cand vizitezi S.U.A., Marea Britanie si Canada, afla ca exista peste 50 de tari vorbitoare de limba engleza in intreaga lume. In multe orase, in special in Europa, engleza este a doua limba limba vorbita, in mare parte datorita expatriatilor si turistiilor care constituie o parte semnificativa a comunitatii.
Te ajuta sa fii acceptat de facultati renumite
Ca si in cazul ofertelor de angajare, un alt mare beneficiu al invatarii limbii engleze este oportunitatea educationala. Daca doresti sa ai acces la unele dintre cele mai bune scoli precum Harvard, Stanford, Oxford, Cambridge sau MIT, atunci cunoasterea limbii engleze iti ofera un avantaj incredibil.
Va aștept cu drag!

Lasă un răspuns