Diverse

5 STRATEGII PENTRU REPROGRAMAREA SUBCONSTIENTULUI

Stiai ca iti poti reprograma mintea pentru succes  doar cu cateva exercitii facute in fiecare seara inainte de culcare si pentru care ai nevoie de 10-15 minute?

In timp ce multi cunosc puterea unui obiceiuri zilnice altii cunosc ceva si mai puternic de atat si asta se refera la obiceiuri de final de zi,inainte de a merge la culcare.

Iata 5 strategii pentru a reprograma  subconstientul astfel incat sa devii persoana care doresti dar inainte de a le oferi este important sa intelegi cum functioneaza.

Inainte sa mergi la culcare ,o parte a creierului tau numai lucreaza pana a doua zi  si asta este partea constienta a creierului tau dar in timp ce adormi este o parte a creierului tau care inca lucreaza si aceasta lucreaza 24h /zi in fiecare zi si este numita partea subconstienta a creierului.

Oamenii de stiinta au demonstrat ca aceasta partea a creierului este responsabila in proportie de 95%-99% pentru tot ce faci in fiecare zi,asta inseamna ca fiecare alegere este facuta inconstient de programele subconstientului.

Mintea subconstienta este de 100% mai puternica decat mintea constienta si de aceea este foarte greu de schimbat dar cu urmatoarele 5 strategii si prin repetitie vei putea sa schimbi tiparele invechite si sa te indrepti spre succes .

Prima strategie:

PLANIFICA ZIUA!

Inainte sa mergi la culcare planifica urmatoarea zi si seteaza intentiile in legatura cu ce vrei sa faci de dimineata pana seara.

LA CE ORA TE VEI TREZI?

CARE SUNT CELE MAI IMPORTANTE LUCRURI DE FACUT IN ACEA ZI?

Daca vrei sa ai un program bine pus la punct trebuie sa il faci cu o noapte inainte.

Tim Ferriss spunea ca daca vrei sa castigi ziua trebuie sa castigi dimineata intai dar in realitate ca sa castigi dimineata trebuie sa castigi seara de dinainte asa ca petrece cateva momente cu tine si gandeste-te la ziua care va urma si la ce va fi important pentru tine in acea zi astfel incat sa te ajute pe tine sa iti indeplinesti scopul si visul.

A doua strategie:

VERIFICA OBIECTIVELE TALE IN VIATA IN FIECARE NOAPTE!

Asa cum am mai mentionat subconstientul lucreaza prin repetitie si daca vrei sa iti reprogramezi mintea pentru succes trebuie sa o faci din nou si din nou.

Gandeste-te ca este ca atunci cand inveti sa conduci o masina sau cand incepi sa faci primii pasi,totul se realizeaza prin repetitie si constanta ,asa se intampla si cu obiectivele tale,nu ai cum sa iti fixezi un obiectiv,sa il citesti odata si dupa sa te astepti sa se implineasca.

Poti face asta scriind intr-un jurnal si citind cu voce tare sau vizualizand obiectivele deja implinite.

Dar,nu uita ca trebuie sa faci asta in fiecare noapte inainte de culcare cand subconstientul este foarte activ si poate cauta solutii pentru implinirea visurilor tale.

A treia strategie:

PRACTICA RECUNOSTINTA!

Jack Canfield vorbea despre importanta de a fi recunoscator inainte de a merge la culcare chiar daca inseamna sa trimiti un email unei persoane,sau mesaj unei membru al familiei sau pur si simplu sa spui ca esti recunoscator pentru sanatate si alte aspecte din viata ta.

PRACTICAND RECUNOSTINTA ITI PROGRAMEZI SUBCONSTIENTUL SA SE GANDEASCA LA ABUNDENTA SI NU LA FRICI.

Totodata iti vei programa mintea sa se gandeasca si la alte oportunitati pentru care sa fii recunoscator pe viitor.

Practicand recunostinta zilnic ,in special inainte de culcare iti fixezi mintea sa mearga in directia succesului.

A patra strategie:

CERE  SUBCONSTIENTULUI RASPUNSURI DESPRE CUM POTI SA ITI ATINGI OBIECTIVELE.

Asa cum spunea inventatorul Thomas Edison.sa nu mergi niciodata la culcare fara sa pui o intrebare subcontientului in legatura cu ce este nevoie sa schimbi la tine astfel incat sa iti concretizezi visurile fiindca in timp ce dormi el este treaz si cauta sa iti dea un raspuns.

Se poate intampla sa adresezi o intrebare si sa te trezesti in mijlocul noptii ca ai un raspuns sau dimineata cand faci dus sa iti vina un raspuns din senin,cand se intampla asta subconstientul iti arata ca lucreaza 24h si este dornic sa te ajute cand timp esti perseverent in atingerea scopurilor.

Chiar daca nu se intampla din prima noapte,continua fiindca Universul rasplateste intotdeauna eforturile.

A cincea strategie:

PRACTICA HIPNOTERAPIA

Mintea subconstienta lucreaza intotdeauna pe baza unor programe mentale si ca sa le schimbi este nevoie sa ii cunosti limbajul care se face prin hipnoterapie.

Poti face asta mergand la un specialist sau coborand de pe internet casete audio pe care le poti asculta in timp ce dormi.

Acestea sunt cele 5 strategii prin care iti poti reprograma mintea sa obtii ce iti doresti,daca nu vrei sa le folosesti pe toate cinci odata poti sa incepi cel putin cu doua dar daca le folosesti pe toate cinci odata constant o perioada lunga de timp poti ajunge sa iti indeplinesti visurile!

Sa nu uiti ca succesul nu vine peste noapte si este rezultatul unui efort constant zi dupa zi,luna dupa luna,an dupa an.

MINTEA CONSTIENTA ESTE CA UN CAPITAN SI MINTEA SUBCONSTIENTA ESTE CA UN VAPOR CARE INTOTDEAUNA SE MISCA IN FUNCTIE DE COMANDA CAPITANULUI!

Asadar,sa ii dam comenzi in favoarea noastra!

Mult succes!

Lasă un răspuns