Articole de dezvoltare personala

Despre Nevillize sau tehnica vizualizarii creative

„Dacă îți asumi dorința și vei trăi acolo ca și cum ar fi adevărat, nicio putere de pe pământ nu o poate împiedica să devină un fapt.” Neville Goddard

Vizualizarea – A fost întotdeauna un lucru foarte confuz pentru oamenii care încep să creadă în „legea atracției”.

De fapt, propria noastră minte logică este cea care creează toată această confuzie.

Vizualizarea este ceva ce facem mereu inconștient și obișnuiam să o facem în mod deliberat când eram copii.

Lucrul cu legea atracției necesită să fii jucăuș și entuziasmat; dacă vrei să „Nevillize”, atunci vizualizarea devine un proces distractiv.

Subconștientul nostru comunică prin imagini.

Dacă spun „mar”, indiferent dacă îl cunoașteți sau nu, mintea dvs. asociază rapid cuvântul „mar” cu imaginea aceluiași fruct. Se întâmplă natural, așa că suntem deja buni la vizualizare.

Vizualizare creativă și Nevillizing

Nevilizing vine de la Neville Goddard,un autor american .

Potrivit lui, noi suntem Dumnezeu.

Iar imaginația este cea mai frumoasă și mai puternică expresie a Dumnezeirii noastre. Prin imaginație, toate lucrurile sunt posibile.

Imaginația este un instrument care poate evoca orice:imagini,mirosuri, gusturi, sunete, obiective turistice,orice.

Dar fără sentimentele care provin de la așa ceva, realitatea rămâne oarecum neschimbată.

Vedeți, Neville Goddard știa că vă puteți imagina ceea ce doriți la fel de mult cum doriți – și există o valoare extraordinară în a face exact asta, nu faceți nici o greșeală – dar fără sentimentele care vin din împlinirea dorinței dvs., atunci nu există nimic, pentru că sentimentele sunt un limbaj în sine și dacă știi cum să vorbești limba lui Dumnezeu, dacă știi să vorbești direct cu acea facultate infinită din tine, atunci nu există nimic care să poată  să te oprească.

Mai mult, Neville a insistat să spună și să sublinieze faptul că imaginarea primirii dorinței tale nu este același lucru cu imaginarea împlinirii dorinței.

Vedeți, când vă imaginați actul specific de a primi sau de a obține ceea ce doriți, ajungeți la crearea unui număr de blocuri care limitează sever ceea ce poate fi creat.

Nu este un lucru rău și funcționează, dar Neville a insistat asupra faptului că, pentru cel mai mare succes, cel mai bun succes, trebuie să vă concentrați pe „Rezultatul final”.

„Rezultatul final” poate fi o mulțime de lucruri. Pentru Neville, a fost o acțiune care implica, în termeni incerti, îndeplinirea completă a dorinței pe care o avea în minte. Ar putea fi o scenă imaginară în care ești felicitat de cineva datorită împlinirii dorinței tale. Această dorință ar putea fi, de exemplu, cumpărarea unei case sau deplasarea undeva sau pierderea în greutate sau, dacă vrei să devii cu adevărat mare, inventarea unui nou tip de mașină. Această scenă arata  rezultatul final și implică împlinirea dorinței voastre.

Apoi, potrivit lui Neville, trebuie să o repetați și să permiteți plantarea acelor semințe.

Folosim vizualizarea creativă pentru a ne manifesta dorințele în viață, deoarece acesta este limbajul cu care putem comunica cu universul.

Se spune că nu ne putem imagina niciodată ceva care nu există deja în altă dimensiune, nu vă gândiți prea mult dacă nu obțineți acest lucru.

Când nu vedem nici o dovadă a ceea ce am vizualizat, începem să ne îndoim dacă o facem corect sau nu. Dar, nu există o modalitate corectă sau greșită de a vizualiza. Cu toate acestea, manifestarea oricărei dorințe depinde de nivelul vibrațiilor noastre.

De exemplu, „mâncând înghețată” – Sentimentul care este asociat cu consumul de înghețată este ceea ce trebuie să adăugăm atunci când vizualizăm, de parcă o avem chiar acum pentru a atrage acea „înghețată” în lumea fizică.

Nevilizarea este forma de vizualizare creativă în care nu ne imaginăm doar viața pe care o dorim, ci trăim practic rezultatele finale în momentul prezent.

Cum să Nevellize?

O persoană ar trebui să fie foarte specifică cu ceea ce dorește pentru a începe Nevellizarea rezultatului, apoi ar trebui să facă tot ce poate pentru a afla sentimentele asociate cu rezultatul final al acestor obiective, de exemplu – pentru a atrage o mașină, o persoana  trebuie să testeze mașina și să cunoască sentimentul de „a avea mașină”.

Folosind „imaginația” și emoțiile asociate acesteia, o persoană ar trebui să se bucure de câteva momente în fiecare zi a realității virtuale.

Factor de detașare

Principala intenție din spatele conceptului de Nevillizing este de a aduce senzația de „a-l avea!”, Dar fără „Factor de detașare”, Nevillizing nu este foarte fructuos.

Gândiți-vă doar o clipă – „Veți avea  vreodată pofta de ceva ce aveți deja?”

Nu, asta nu se întâmplă niciodată.

Motivul Nevillizing este de a aduce acest sentiment de a trăi viața dorită ACUM!

Și este imposibil să simți „nu am” și „îl am” în același timp .. de aceea „detașarea este necesară

Sursa foto:internet

Lasă un răspuns