Articole de dezvoltare personala

Cum sa crestem vibratia casei

Calugarii își dedica întreaga viața în găsirea armoniei,a păcii și a intelepciunii și misiunea lor este sa impartaseasca lumii cunoasterea pe care au primit-o.

Locuinta noastră este o reflectare a celor mai profunde părți din mintea noastră și pentru ca este un loc sacru calugarii ne ofera niște sfaturi pentru a crește energia pozitiva .

1.Ai grija de obiectele din casa ta.

Ofera atenție tuturor lucrurilor din casa ta,fie ca este vorba de niște lucruri scumpe sau nu.

Așa cum ai grija de obiectele pe care le ai,ai grija și de oamenii din viața ta.

Păstrează ordinea și arunca obiectele pe care nu le folosești.

Atunci când cureti și organizezi totul,oferind din energia ta fiecarui lucru,incarci practic incaperea cu energia ta.De asemenea,o curatire temeinică crește vibratia locului.

2.Fii recunoscator/recunoscatoare pentru obiectele care la un moment dat,ti-au fost utile.

Odată cu trecerea timpului,s-ar putea ca unele obiecte să fie depasite și să fie inlocuite cu obiecte noi în timp ce la altele renunți pur și simplu.

În loc sa arunci aceste lucruri,gaseste oameni care sa aibă nevoie de ele așa cum ai avut și tu nevoie când le-ai achizitionat,in felul acesta mentii valoarea lor și mentii o energie pozitiva în casa ta.

În felul acesta,faci loc noului.

3.Incepe ziua în tăcere și mai devreme în timp ce toată lumea doarme.

Când te trezesti dimineața și începi ziua în tăcere vei intampina pacea completă a casei.Acest obicei,creeaza în timp ,un loc de liniște în mintea  și sufletul tău.De asemenea,cand te trezesti dimineața devreme ai timp pentru meditatie,dezvoltand astfel o dispoziție pozitiva pe care sa o ai întreaga zi.

Când faci curat,concentreaza-te pe ceea ce faci și nu lasa ca gândurile sa rataceasca.

Iubește spațiul în care trăiești,ofera-i atenție și ai grija de el.Odata ce te concentrezi asupra treburilor casei și faci câte un lucru odată,ajungi sa transformi acest obicei într-o meditatie Zen.

4.In fiecare dimineața,deschide ferestrele și permite aerului sa circule fiindcă așa permiți energiei negative sa iasă și sa intre energia pozitiva.

5.Purifica spațiul

Fumul creat de tamaie,betisoare parfumate sau palo santo ridica vibratia incaperilor fiindcă focul este purificator,el arde și curata.Atunci când combini intenția ta cu focul se potenteaza energia benefică ce se traduce prin calm,bucurie,stare plăcută și miros plăcut.

6.Decoreaza spațiul

Transforma spațiul în care trăiești într-o extensie a ta,a cine ești ,ce îți place și cum te simți libera.

De exemplu dacă îți plac culorile și florile poți avea decoratiuni în culori pastel.

Alege lucrurile care te reprezintă și materializeaza-le acasă.Da viața casei tale!

7.Mediteaza

Meditatia încarca spațiul energetic pentru ca în momentul în care tu accesezi vibratiile inalte,acestea se răspândesc și în exterior.Este ca și cum ai deschide o ușa sa patrunda lumina și în casa ta.

8.Umple casa cu plante

Exista tot felul de plante încărcate vibrational cu energia sanatatii,a banilor și a iubirii.

Plantele curata aerul și au o vibratie înaltă pe care o imprastie și în casa.

9.Asculta muzica

Muzica,in general,poate ridica vibratia casei.

Muzica clasica,mantre tibetane,muzica 8D,muzica relaxanta cu sunete din natura,muzica 432 Hz Sunetul Pământului,Meditatii vindecatoare,528 Hz muzica sufletului,585 Hz muzica pentru deschiderea celui de-al treilea ochi,muzica celtica sau muzica pentru echilibrarea chackrelor.

Vibratia muzicii te conecteaza cu fiinta ta.Lasa-te invaluit/invaluita zi de zi în baia de sunete Divine și vei vedea cum viața ta se va transforma.

Sursa foto:internet

Lasă un răspuns